Schulpe-Schevernels

Voorzetwanden & SYSTEEMWANDEN

Wanden & voorzetwanden plaatsen met gipsplaten, wandpanelen, systeemwanden te Hechtel-Eksel

Wanden te Hechtel-Eksel hebben de bedoeling lokalen te scheiden, opnieuw in te delen, te optimaliseren of bestaande muren snel, proper en egaal af te werken. In dit laatste geval betreft het enkelvoudige wanden of anders genoemd: voorzetwanden.

Scheidingswanden bestaan uit een rasterwerk uit metaal of hout waartegen gipsplaten komen met al dan niet isolatiemateriaal. Deze manier van werken is quasi overal toepasbaar en de prijs ligt heel wat lager in vergelijking met metselwerk bijvoorbeeld. Het plaatsen van wanden gaat ontzettend rap en de overlast blijft beperkt. Alle gyproc- en systeemwanden, door ons uitgevoerd en afgewerkt wat naden, overgangen en bevestigingspunten betreft, zijn direct te overschilderen. De onberispelijke eindafwerking van wanden uit gips vereist vakmanschap en geschikt materiaal. Gipswanden voor 100% uitvlakken blijft de grootste uitdaging. We weten hoe dat moet, zonder er extra tijd aan te verliezen.

Wanden te Hechtel-Eksel voor scheiding van ruimten of creëren van extraspace

  • Dubbele scheidingswanden zorgen voor herindeling van leefruimten, slaapkamers, kantoren, handelszaken, opslag enz.
  • Ook zijn ze een mogelijkheid tot gedeeltelijke afscheiding van de living met de keuken, de living met een bureaugedeelte of speelruimte, de garage met de wasplaats, de badkamer met een toilet, het kantoor met de spreekplaats of stockageruimte.
  • Enkele scheidingswanden worden toegepast bij de inrichting of afwerking van zolders, badkamers, haarden, afvoerleidingen, uitlaten of louter decoratief.

Wanden voor Hechtel-Eksel worden gezet in gipsplaten van kwaliteit

Wanden en valse wanden te Hechtel-Eksel zetten we in platen uit gips van formaten die ons best uitkomen teneinde het aantal naden en bevestigingspunten te minimaliseren. Standaard breedtes zijn 120 en 60 cm. De diktes variëren van 9,5 en 12,5 mm. Bij zwaardere platen kan worden bezuinigd op het raster en moet ook minder gevezen worden. We gebruiken houten of metalen profielen die aan een bestaande constructie vastgemaakt worden en waarin of waarachter isolatie, leidingen voor elektriciteit, verwarming, ventilatie of afvoer worden verwerkt. Voor plaatsen zoals badkamers is vochtbestendige gyproc aangewezen.